Искам с тебе да заспивам,
докато гледам залеза червен,
и когато сутрин се събуждам,
теб да виждам винаги до мен.
И слънцето отново ще изгрее,
ще разпръсне весело лъчи,
и вятър палав ще повее,
ще играе с нашите коси.
И чист, и син е хоризонтът,
открил се е пред нашите очи.
Усмивка лека се подава,
която всяко зло ще победи.
Две ръце в едно се сплитат,
заедно готови да вървят,
трудностите с лекота прескачат,
щастливи те света ще покорят...
© Василена Василева Всички права запазени