Удивих се, от себе си се удивих...
Защото плаках със сълзи горчиви,
защото истински сълзи пролях -
за нашите тегоби живи...
Удивих се, защото си простих?
Простих си греховете свои...
Макар че сам на себе си простих,
направих го със чиста съвест.
Затуй ви моля аз и вие ми простете.
И не защото имам нужда от това.
Но да може... За себе си да разберете!
Че всичко в този свят е грешно,
но и в безгрешното то пак живее.
И всичкото това, то трябва да се
изживее!!!
© Ангел Todos los derechos reservados
Калояне няма нищо по различно от това да пишеш любовна или каквато да е друга.Пиши от сърце и ще се получи.До нови