30 ago 2024, 13:11

Из яркото синьо небе 

  Poesía » Filosófica, Verso libre, Otra
49 0 0

Понякога си мислиш, че ще е до живот,

Понякога се радваш като малко дете,

Мислиш, че си достигнал самия небосвод, 

Волен като птица из яркото синьо небе.

 

Но изведнъж въздухът ти натежава,

И политаш стремглаво надолу,

Твърда земя пред теб се явява,

И започва всичко отначало.

 

Надежди разбити пак ще закърпваш, 

Мечти необятни пак ще преследваш,

И отново ще летиш към синините,

Изплувайки прероден от дълбините. 

© Виктория Янева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??