30.08.2024 г., 13:11 ч.

Из яркото синьо небе 

  Поезия » Философска, Свободен стих, Друга
48 0 0

Понякога си мислиш, че ще е до живот,

Понякога се радваш като малко дете,

Мислиш, че си достигнал самия небосвод, 

Волен като птица из яркото синьо небе.

 

Но изведнъж въздухът ти натежава,

И политаш стремглаво надолу,

Твърда земя пред теб се явява,

И започва всичко отначало.

 

Надежди разбити пак ще закърпваш, 

Мечти необятни пак ще преследваш,

И отново ще летиш към синините,

Изплувайки прероден от дълбините. 

© Виктория Янева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??