През дясното ухо ми влиза вятър,
през лявото – раздрънкано пиано.
Шокиращо, изглежда непонятно,
намърдаха се в моето „избрано“!
Разшу́лих лукче с някогашна мента
и нова партитура се дотътри.
Запазен фонограф, но без монета
и плоча – записът е хванал пътя.
Това е пропаганда!... И ме втресе
от филхармонията дето идва…
ще взема милиграм от тиха есен,
защото листопадът ми отива… 😊
© Todos los derechos reservados