25 sept 2013, 16:33

Избягвай, моля те 

  Poesía » Otra
481 0 2

избягвай думите
уплашени
като зверчета черни
те се крият по ъглите ми
за да изскочат ненадейно

или се мушват
под завивките просънени

или започват да валят
на черен мокър дъжд
в алеи есенни

потръпвам с тях
полепнали по кожата
листа отвяни
от съмненията ми

© Павлина Гатева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??