25.09.2013 г., 16:33 ч.

Избягвай, моля те 

  Поезия » Друга
500 0 2

избягвай думите
уплашени
като зверчета черни
те се крият по ъглите ми
за да изскочат ненадейно

или се мушват
под завивките просънени

или започват да валят
на черен мокър дъжд
в алеи есенни

потръпвам с тях
полепнали по кожата
листа отвяни
от съмненията ми

© Павлина Гатева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??