Изгрей във мен, ти слънце от зората
с лъчите си стопли за миг душата.
Магия си. Лъчите ти са златен дъжд
щом стигнеш ме, изтръпвам изведнъж.
От тръпката се ражда светлина
и всяка сянка ти превръщаш в топлина.
Не бързай. И не тръгвай. В мен постой,
тъгата заличавай в слънчев, мек порой.
© Деница Петрова Todos los derechos reservados
La obra participa en el concurso:
Достатъчен е един слънчев лъч, за да разсее много сенки »