Красив сън.
Сънувах те,
до мене ти седеше.
Беше красиво.
Прегръщаше ме.
Жалко само, че толкова за малко до мене беше...
Красив сън.
Сгушена в теб и ти в мене.
Рисуваше ми най-прекрасните вълшебства.
Аз сърцето си ти подарих.
Целунах те, а после се събудих.
В този миг една сълза пророних от очите сини.
Дирите на мъжа от съня някъде по пътя аз изгубих.
Красив сън.
И се влюбих.
Усещам още, че в мен пърхат влюбени пеперуди.
Беше красиво,
нищо, че в съня си те изгубих...
© Мария Костадинова Todos los derechos reservados