5.06.2013 г., 15:07 ч.

Изгубен в съня ми 

  Поезия » Любовна
595 0 2

Красив сън.

Сънувах те,

до мене ти седеше.

Беше красиво.

Прегръщаше ме.

Жалко само, че толкова за малко до мене беше...

 

Красив сън.

Сгушена в теб и ти в мене.

Рисуваше ми най-прекрасните вълшебства.

Аз сърцето си ти подарих.

Целунах те, а после се събудих.

В този миг една сълза пророних от очите сини.

Дирите на мъжа от съня някъде по пътя аз изгубих.

 

Красив сън.

И се влюбих.

Усещам още, че в мен пърхат влюбени пеперуди.

Беше красиво,

нищо, че в съня си те изгубих...

© Мария Костадинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??