17 abr 2013, 7:47

Изповед 

  Poesía » De amor
709 0 1

Щастливке, аз не те познавам.

Не съм те виждала дори..

Щастливке, за едно те умолявам...

момчето ми от болката пази.

 

Щастливке, аз не знам коя си.

Надявам се единствено да си добрa.

В живота му болезнен - ти мечта си...

аз бях послушната жена.

 

 Щастливке, той е сила.

И вятър, и пустиня, и тъга...

Пази го много, чуваш ли ме, мила,

и няма да си никога сама.

 

Красавице, в очите му се вплитат

море и слънце, и земя...

Красавице, очите му обичат

да виждат Истинска жена.

 

„Щастливке” - наричам те така отдавна.

Откакто го видях усмихнат,

откакто осъзнах, че няма

моята болка по него да стихне...

 

 

© Може би закъсняла Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??