15 jun 2011, 19:11

Изпробване 

  Poesía » De amor
472 0 0

Изпробване

 

Ти ме изпробваш, любов моя,

искаш да знаеш дали моят живот

ще се слее с твоя,

нашата любов нека

не е само експеримент,

а звучен комплимент!

© Пламена Сомова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??