15.06.2011 г., 19:11 ч.

Изпробване 

  Поезия » Любовна
474 0 0

Изпробване

 

Ти ме изпробваш, любов моя,

искаш да знаеш дали моят живот

ще се слее с твоя,

нашата любов нека

не е само експеримент,

а звучен комплимент!

© Пламена Сомова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??