6 mar 2012, 11:48

Изтънява отвътре... 

  Poesía » Filosófica
526 0 0

Изтънява отвътре...

 

Безтегловни полета във Диска среднощен...

Ускорява в зора огрубял Маховик.

И започва спектакълът „Още и още...”

с доброволец в играта Актьор многолик.

 

Изтънява отвътре... Материя плиска...

Уморен е Актьорът, до смърт ожаднял.

И в зори се завръща, отскочил до Диска,

аромат да отлее в кристален бокал.

© Николай Начев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??