13 feb 2005, 20:22

Желание 

  Poesía
931 0 3
Докосни ме нежно,
целуни ме страстно,
прегърни ме истински.
Чувството е тъй прекрасно!

Запази ме в спомена,
съхрани ме в мислите,
отведи ме във съня си
и ще съм отново истинска.

© Надя Вълканова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??