13.02.2005 г., 20:22 ч.

Желание 

  Поезия
932 0 3
Докосни ме нежно,
целуни ме страстно,
прегърни ме истински.
Чувството е тъй прекрасно!

Запази ме в спомена,
съхрани ме в мислите,
отведи ме във съня си
и ще съм отново истинска.

© Надя Вълканова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??