Жената до мен
каква ли ще бъде?
Нощ или ден?
Дали ще се сбъдне?
Жената до мен
дали ще заплаче,
когато е в плен
на мъката мрачна?
Жената до мен
дали ще обича
живота зелен?
Какво ще облича?
Жената до мен,
жена от корица,
ще бъде рефрен.
Ще бъде кралица...
© Димитър Драганов Todos los derechos reservados