Нощта се спуска над града, той не спи.
Валят отровни сълзи от облаци от кадифе.
Попиват в кожата. Тиха смърт. Не боли.
Няма връщане назад - късно е да се спре.
Бях жестока със теб. Дори непоносимо.
Съжалявам за всичко толкова много.
Слагах в раните сол. Колко предвидимо.
Ти ми прости, а аз не. Не, не мога.
(Разкаях се, а ти съдиш тъй строго.)
октовмри, 2006
© Звездичка Todos los derechos reservados