Безмилостна съм! Казваш –
лоша съм била.....
В добрината си не бих
останала щастлива.
Не искам да отричам
своите права и в
нов момент
изпълвам се
със плам и сила.
Огъват ме
мощни ветрове
и сняг вали ме
посред лято.
В немилост ще изпадна...
Природата ми ме зове -
да бъда крайно
безпощадна...
Не бях ли ясна
досега,
не казах ли
да ме забравиш...
Била съм ти
по-нужна от вода,
била съм аз за теб
безкраен празник.
И днес стоя смълчана,
скована съм от страх -
дали не съм те наранила.
Защо да съм добра, защо
когато щастието
откривам,
ако бъда с теб
трайно нетърпима!
© С обич от мен за вас Todos los derechos reservados