24 sept 2007, 16:29

Жестока усмивка 

  Poesía
635 0 3
 

Усмивки подаряваме жестоки

и зад тях се крием всеки ден,

скритата усмивка е самотна,

но погледна ли я, падам в плен.


Падам в подарената жестокост

на усмихнатото ти лице.

Сривам всеки ден усмивка

аз за радостното ти сърце.


И поднасям крадешком усмивка,

вчера, днес и утре в грях.

Знай, че радостно сърцето иска

усмивката, потънала във прах.


Не. Не бягай, аз те следвам,

даже там, на край света.

И със усмивката ще идвам,

с букет от рози във съня.


Искам я усмивката жестока.

Искам те и теб, прикрита зад цветя.

Искам я и тръгвам без посока.

Искам те, несбъдната мечта.

© Николай Стойчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??