ЖИВЕЙ С ЛЮБОВТА
Вечно е небето,
вечно е морето,
вечна е земята;
вечна е и любовта...
Но животът е само миг,
подарен миг -
радвай се в този миг!
Щастието е само миг,
подарен миг -
не го отминавай
този миг!
Не казвай -
и утре е ден -
любовта е вечна,
но животът - преходен.
Живей за мига,
живей с любовта!...
© Лиляна Стойчева Todos los derechos reservados
Поздрав, Лиляна!