6.02.2009 г., 12:50 ч.

Живей с любовта! 

  Поезия » Любовна
778 0 6

 

 

ЖИВЕЙ С ЛЮБОВТА

 

 

 

Вечно е небето,

вечно е морето,

вечна е земята;

вечна е и любовта...

 

Но животът е само миг,

подарен миг -

радвай се в този миг!

Щастието е само  миг,

подарен миг -

не го отминавай

този миг!

Не казвай  -

и утре е ден -

любовта е вечна,

но животът - преходен.

 

Живей за мига,

живей с любовта!...

 

 

© Лиляна Стойчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??