4 oct 2011, 18:49

Живот на лента 

  Poesía » Versos blancos
499 0 0

Друг живот видях на лента,

в него търсих те и теб,

ти спотайваше се с някой,

и с целувки нежни го обсипваше.

 

В партито прекрасно аз се вглеждах,

и душите хорски аз разглеждах,

но на лентата старинна една бе по-различна,

твоята единствена душа.

© Никола Диманов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??