4.10.2011 г., 18:49 ч.

Живот на лента 

  Поезия » Бели стихове
498 0 0

Друг живот видях на лента,

в него търсих те и теб,

ти спотайваше се с някой,

и с целувки нежни го обсипваше.

 

В партито прекрасно аз се вглеждах,

и душите хорски аз разглеждах,

но на лентата старинна една бе по-различна,

твоята единствена душа.

© Никола Диманов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??