Животът
Животът е любов
в безкрайна смърт;
откопчиш ли се,
връщат те вълните
в няма тишина
на прашен път -
с табелките
от някого
изтрити.
автор - Илияна Каракочева (Ина Крейн)
23.08.2024г.
© Илияна Каракочева Todos los derechos reservados