23.08.2024 г., 13:15 ч.

Животът 

  Поезия » Друга
37 0 0

Животът

 

Животът е любов

в безкрайна смърт;

откопчиш ли се,

връщат те вълните

в няма тишина

на прашен път -

с табелките

от някого

изтрити.

 

 

автор - Илияна Каракочева (Ина Крейн)

23.08.2024г.

© Илияна Каракочева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??