7 mar 2010, 8:57

Жребец с венец от детелина 

  Poesía » De amor
643 0 6

Препускам между двата полюса на сърцето,

там, където от липса са уморени тревите

и полегнали, срамежливо разголени,

избуяват желания, а са окосени лъжите.

По заледените ми копита полепва жарава.

С ноздри вдишвам барутния дим.

За размисъл малко време остава,

късно е за оттегляне НЕВРЕДИМ. 

© Милко Христов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??