24 may 2013, 10:26

Жълто небе 

  Poesía » De amor
473 0 0

И небето над нас отново е жълто

и сякаш всеки час със теб не делим

и сякаш въздухът помежду ни поглъща

това, което на небето ни гори...!

 

От опит за стих - до бездънна забрава

и от полъх на вятър чак до смъртния тик…

всичко, което между нас скрито остава

в още неслучилото се го съхраних!

© Маломир Стръков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??