30 jul 2010, 21:19

Как искам 

  Poesía » Otra
791 0 2

Как искам само искрица

от твоята истина безкрайна

да зърна

и да притихна

пред нейното величие и простота.

Как искам за миг поне

на всички страхове гръб да обърна

и да виждам единствено

твоята вълнуваща красота.

Как искам с ума и сърцето

истината за света да прегърна

и да кажа завинаги сбогом 

на непрестанния ужас от смъртта.

Как искам цялата моя същност

при Теб да се върне,

но все още ми липсва куражът

да живея единствено и само

заради това.

© Татяна Борисова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Браво, браво! Невероятно е!
  • "Как искам само искрица
    от твоята истина безкрайна
    да зърна
    и да притихна
    пред нейното величие и простота."
    И аз искам.Поздрави!!!
Propuestas
: ??:??