Заложих си името!?
Заложих любов!?
Заложих надеждата...
За по хубав живот.
Заложих сърцето-
и ето ме на...?
Самотен, нещастен
в таз тиха тъма!
Виновен съм зная...
Затуй че мълчах.
Затуй че без думи
предадох се аз.!
Буцата стяга -
а в душата ми хлад...
Как искам отново
да бъда богат...!?
На радост ,любов
и усмивки...
Който да споделя
отново със вас!
© Ангел Todos los derechos reservados