1 ago 2012, 20:21

Как я искам 

  Poesía » De amor
924 0 13

Научих  се да губя много битки,

да падам и да ставам без сълзи,

по мъжки да отпивам едри глътки

от виното, дори да ми горчи!

 

Научих да прощавам изневери,

да гоня позабравени мечти,

да мине гледам повечко от мене,

дори и мъничко да поболи!

 

Научих се... и тъкмо си посвикнах

от някъде се появи жена -

безумно хубава, безкрайно романтична

и пак подхванах старата свирня!

 

От нейните омайни устни пия

амброзия със вкус на тиха смърт.

Но как я искам, Боже, как я искам!

Простено да ми е за сетен път!

© Йордан Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??