21 oct 2011, 0:13

Каквото 

  Poesía » Otra
494 0 1

Въздухът горчи.

Сърцето ми на две се свива

и после се усмихва.

Мечтата в гняв и болка се превръща,

въздишките във сиво.

Не можем спиралата си да изтрием,

без да насълзим окото.

И в бездни изпадаме,

в страстта се вплитаме и любим.

И мразим го.

Човеци прости и обикновени.

Души на тлен и плен на свойта орис.

Умри, живей и пак умирай.

И преходни сме.

И делата.

 

© Димитър Йорданов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??