2 ago 2007, 11:00

КАКЪВ 

  Poesía
473 0 1
Дали си поток ромонлив
или си море в прилив!?

Дали си вятър бурен
или си до болка скучен!?

Дали си топло слънце
или си най-люта зима!?

Дали врати отваряш
или все се затварят!?

Дали си винаги напет
или си дядо на петдесет!?

... Ти си мъка поносима
и радост неповторима!!!

© Мариола Томова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??