2.08.2007 г., 11:00 ч.

КАКЪВ 

  Поезия
475 0 1
Дали си поток ромонлив
или си море в прилив!?

Дали си вятър бурен
или си до болка скучен!?

Дали си топло слънце
или си най-люта зима!?

Дали врати отваряш
или все се затварят!?

Дали си винаги напет
или си дядо на петдесет!?

... Ти си мъка поносима
и радост неповторима!!!

© Мариола Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??