14 sept 2013, 17:22

Калина Илиева 

  Poesía » Civil
426 0 0

Може ли да сте толкоз заядливи?

Герберите "не са" с дипломи фалшиви.

Работа голяма вършат

след като Кеймбридж завършат.

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??