16 dic 2010, 14:30

Картина 

  Poesía » Del paisaje
520 0 0

Птици няк'ви и цветя
тълпа играещи деца
Виждам огнена коса
Трева оцапана с роса

Пейки с поседнали си хора
Отдали се на кротка отмора
Магически очи зелени
Дървета с прелетни премени

Небесата - високи и сини
Виждам всякакви картини
И една снага омайна
Ама тихо - то е тайна 

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??