Искам да се любя с теб...
Искам го... като жена.
С пръсти хладен лед
по теб да се топя.
Искам да докосваш,
сякаш няма да се върна пак.
Аз жажда все ще нося
и горчив от обич опиат.
Искам да те помня... теб...
Как гледаш ме додето спя,
с очи, пишещи куплет след куплет
по сърцето ми с обичта...
Искам да се любя с теб...
Искам го... като жена.
© Даниела Todos los derechos reservados