20.03.2009 г., 0:40 ч.

Като жена... 

  Поезия » Любовна
679 0 2

 

Искам да се любя с теб...
Искам го... като жена.

С пръсти хладен лед

по теб да се топя.

 

Искам  да докосваш,

сякаш няма да се върна пак.

Аз жажда все ще нося

и горчив от обич опиат.

 

Искам да те помня... теб...

Как гледаш ме додето спя,

с очи, пишещи  куплет след куплет

по сърцето ми с обичта...

 

Искам да се любя с теб...
Искам го... като жена.

 

© Даниела Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??