26 sept 2008, 15:57

Като тъжен миг 

  Poesía » De amor
518 0 1
 

Като слънце кожата ти ще докосвам...

Като дъжд душата ще измивам...

Като огън ще те омагьосвам...

Като буря силата ти ще изпивам...

 

Като вятър пак ще те прегръщам...

Като топлина ще те приспивам...

Като тъжен миг отново ще се връщам

и много обич върху тебе ще изливам...

© Ивона Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Хареса ми. Хубави сравнения... Докосна ме. Блазе на онзи, който е обичан така!
Propuestas
: ??:??