Като слънце кожата ти ще докосвам...
Като дъжд душата ще измивам...
Като огън ще те омагьосвам...
Като буря силата ти ще изпивам...
Като вятър пак ще те прегръщам...
Като топлина ще те приспивам...
Като тъжен миг отново ще се връщам
и много обич върху тебе ще изливам...
© Ивона Иванова Всички права запазени