8 abr 2008, 7:23

Като вълнà 

  Poesía » De amor
781 0 15

Сега съм с теб – една вълнà в море.

И знам,  все някога ще се разбия.

Но и тогава ще ми е добре  –

на малки капчици да ме изпиеш.

 

Вълнàта има своя край – прибоя:

естествен и логичен, и жадуван.

 

Една минута само да съм твоя,

светът ще разбере, че съществувам.

 

© Елица Ангелова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??