8.04.2008 г., 7:23 ч.

Като вълнà 

  Поезия » Любовна
782 0 15

Сега съм с теб – една вълнà в море.

И знам,  все някога ще се разбия.

Но и тогава ще ми е добре  –

на малки капчици да ме изпиеш.

 

Вълнàта има своя край – прибоя:

естествен и логичен, и жадуван.

 

Една минута само да съм твоя,

светът ще разбере, че съществувам.

 

© Елица Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??