14 feb 2013, 9:35

Кехлибар 

  Poesía » Otra
551 0 0

А таланта ми? Загубен ли?

Не, налял съм и отпивам си.

Усмихвам се, фалшива е,

а чашата красива е.

 

Привлича ме, порочна е.

Нарочно е, подвежда ме.

Надежда? Не! Отпивам пак,

оттича се и давам знак.

 

Носят нова - кехлибар,

прозрачната не беше в бар,

за този ред ми трябва лед,

отпивам пак за път кой подред

 

Налях си пак, капачката завих,

вдишах бавно и отново пих.

Сбогувах се с онези тримата,

отворих вратата и посрещна ме зимата.

 

© Сиян Ривери Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??