Obra no adecuada para menores de 18 años
Днес ще си сложа
розови прашки,
за да личи любовта ти
по моята кожа.
А червените,
разбрахме го снощи -
не издържаха
на силната страст.
Треперещи, нежно
ръцете ти мъжки,
рисуваха спирали
от чувствен фонтан
по перлено бялата кожа,
нетърпеливо
светлееше розов загар.
И тръпнеща, аз сплитах
в косите ти пръсти
и издишвах в бавен
сладостен стон.
Помолих те:
"Ти зелени като смарагди,
купи ми!
Обещавам да ги слагам
само в комплект
с онзи аромат
на парфюма сладък и лек ,
който ти действа като опиат,
подлудяващо чуден."
За страстта и това,
как без дрехи оставам
щом усетя у мен
нужда да те притежавам,
днес само с песенен дъх
ще разказвам...
А сега по женски
ще разпалвам огньове,
ще целувам до кръв,
ще пирувам в забрава...
Зная колко съм жарка,
когато теб силно желая!
© И.К. Todos los derechos reservados
Усмивките са хубаво нещо, още повече с малко страст.