24 feb 2013, 19:35

Когато осъзнаеш... 

  Poesía » De amor
1765 0 12

Когато осъзнаеш,

           

                                 че съм въздух,

без който ти е трудно да живееш,

от книгите, за теб, събрана мъдрост,

която ще попречи да старееш,

любимата, която със целувка

от стогодишен сън ще те събуди,

принцесата със златната обувка,

в която до полуда ще се влюбиш,

течение, което ще те носи

до портите на райската градина,

жената без излишните въпроси -

рядка четирилистна детелина,

магията, която ще накара

сърцето ти за обич да възкръсне,

единствената, скочила в пожара,

без страх да те спасява...

 

                                              ще е късно!

© Васка Мадарова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??