17 jun 2008, 8:24

Когато с гръм и трясък 

  Poesía » Otra
810 0 4

Когато нещо си отива,
обикновено с гръм и трясък,
сред облаците прахоляк
съзираш счупени парчета,
пирони,
     вестници,
                боклуци,
                          стъкла,
                                     парцали и спринцовки...

Когато нещо си отива,
светът е сив от мръсотия
и в слягащата пепел виждаш
едва-едва да се подава
парче месо
между отломките.

© Павлина Гатева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??