Когато си единствено по Муза
отдала се на творчески процес,
и вдъхновена си от липсата на секс,
ако пристигна даже и без роза,
без бял жребец и рицарски такъми,
но пък с това, което тъй ти трябва,
дали присъствието ми ще те зарадва,
и рециталът ми без пуйетични думи?...
Или с досада мене ще изгониш,
и ще продължаваш да твориш
въздишайки, че пак сама ще спиш
сънувайки това, което помниш?...
06.08.2024.
© Георги Каменов Todos los derechos reservados