7.08.2024 г., 6:37 ч.

Когато си единствено по Муза 

  Поезия » Пародии
90 1 0

Когато си единствено по Муза 

отдала се на творчески процес,

и вдъхновена си от липсата на секс, 

ако пристигна даже и без роза,

без бял жребец и рицарски такъми,

но пък с това, което тъй ти трябва,

дали присъствието ми ще те зарадва,

и рециталът ми без пуйетични думи?...

 

Или с досада мене ще изгониш,

и ще продължаваш да твориш

въздишайки, че пак сама ще спиш

сънувайки това, което помниш?...

 

06.08.2024.

© Георги Каменов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??