***
Недей си тръгва,
Остани,
Целувай устните ми до забрава.
Белязвайки сърцата ни,
Мигът запамети,
Върху тези устни -
Твоите копняли.
И нека тайна бъде между нас,
Как до безпаметност са те желали.
Шепни ми,
Ако искаш ми крещи -
Че единствена за теб,
Любима съм -
Началото и края.
Целувай устните ми до забрава,
Остани,
Недей си тръгва -
В тази късна доба.
Сърцето си до моето сложи
И аз вовеки ще го пазя.
Любовта ми е такава,
Разбери -
Необуздана, пламенна и дива,
И спасение, уви, от нея няма,
Затова -
Недей си тръгва,
Остани!
По пътища безброй те търсих
И когато намерих те,
Спри,
За да дойде на мъченията края.
Обичам те,
Разбираш ли?,
Остани!
Ще си с мен богиня до края.
А когато Слънцето се взриви -
Заедно ще управляваме безкрая
© Todos los derechos reservados