7 dic 2013, 19:19  

Кой ще ни раздели? (На моя учител 2) 

  Poesía » Otra
453 0 0

Търся те и те откривам във всяка болка

или сълза след постигната мечта

и не ме интересува на кое небе си

или в коя земя,

защото ти винаги си с мен,

само ти си това, което ме съхранява

и попътен вятър ми дава!

 

 

Не - не закъсня и без мисъл за теб

не пролях и от щастие сълза, за това искам да изкрещя:

Какво като те няма,

щом си вечността,

щом живее твоето сърце,

макар често обляно в сълзи...

Кой ще ни спре? Кой ще ни раздели?

 

 

© Виолета Веселинова - Ил Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??